Loading...

Sikeres évadot zárt az M.M. Pódium Magánszínház

 

A 2017-2018-as évad legfontosabb kihívása a három előadásból álló megyei bérlet volt. Mivel ezt, és a hozzá tartozó három gyermekeknek szánt meseszínházi produkciót is teljesítettük, valamint számtalan verses, ünnepi, szórakoztató műsort is színpadra állítottunk, ezért méltán állíthatjuk, hogy nehéz évad volt, tele kihívásokkal, buktatókkal.

A több mint kétszáz előadás és a húszezer néző erőt ad a továbbiakhoz is. Sarusi Miska: Csuba Ferke című népszínművét huszonegyszer játszottuk itthon és külföldön, Benedek Elek: Az aranytulipán című mesejátékát több mint nyolcvanszor. Ezek az előadások az M.M. Pódium Színház sikertörténetei, de szívünkbe zártuk Csalóka Pétert is, A liget dalait, vagy A sörtmester groteszk világát.
 
Az évadot, napos táborral zártuk, amit Biharpüspökiben a Bocskai István Közösségi házban tartottunk.
Remek hangulat; tevékeny, tehetséges gyermekek jelentették számunkra a sikeres évadzáró hetet. A művésztábor társszervezője a Biharpüspökiért Alapítvány volt. Táborzárás alkalmával megegyeztünk abban, hogy szeptember 3-7 között hasonló közös játékra hívjuk a gyermekeket, azzal a szándékkal, hogy az ügyesek a Mini Pódium gyermekszínházba nyerjenek felvételt.
 
Köszönet a társaknak, a gyermekeknek az önzetlen szülőknek, pedagógusoknak, hogy támogatásukkal, hitükkel a szolgálatot, a közös varázslatot segítették.