Loading...

Színezd ki a varázslatot

Színezd ki a varázslatotTisztelt pedagógus,
kedves gyerekek!

          Mesebácsi alakját hajdani mesteremtől Kovács Györgytől örököltem. Tőle tanultam azt is, hogy tehetséges, sokoldalú társakkal dolgozzak, akik hozzá tudnak tenni az előadáshoz.

          Klasszikus meséket dolgozunk fel és bár eszközeink egyszerűek, mindig arra törekszünk, hogy elvarázsoljuk a közönséget. Segitségünkre siet a szöveg, a zene, a látvány,s de sokszor hiába minden, ha a környezet nem segíti a produkciót. A tornatermek, előcsarnokok, osztálytermek nehezen változnak bábszínházzá, azonban kárpótol a gyermekek szeméből felénk áradó szeretet és az, hogy szavak hiányában megköszönik a varázslatot. Egyszer valaki azt mondta: Köszönöm, hogy bábszínházba lehettem!

         Ekkor jöttem rá arra, hogy a bábszínház ott van ahova felépítjük a paravánt, a hangosítást, a világítást és ott van ahova önok tisztelt pedagógusok beszervezik a közönséget.

         Nagy örömömre szolgál, hogy sok-sok pedagógus állt mellénk az évek folyamán. Csodát, nagyszerű varázslatot csak közös erővel hozhatunk létre.

         Színezd ki a varázslatot! bíztatja a tehetséges gyerekeket füzetünk borítója. Kérem, hogy az osztály minden tanulója színezzen! Aki a legügyesebb az kaphatja meg öntől a Bábszínház Barátja címet, amely egy előadásunkra jelent meghívót. Ön pedig megérdemelten fogadja el tőlünk az Oklevelet!

        Köszönjük, köszönöm a segítséget!

Meleg Attila

Logo2

Köszönetet mondunk a

Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt.-nek

az anyagi támogatásért, a segítségért.

.